SLUTET

2010-04-14 / 11:29:33
Ja det är int elångt kvar nu av min graviditet.. Hoppas att allt går bra och att det går fort..
är så tjock och trött just nu, orkar inte mycket... och det är så mycket som ska göras..
Både inne och ute, men jag gör lite och sen vilar jag mig. Det värsta är att man har så ont i höften om natten
att man inte får mycket sömn. Det tar mest på mina krafter.
Men i natt så sov jag lite bättre, så idag känner jag mig väldigt pigg...

Men är besviken på M, jag hade behövt hans hjälp mer än vad han kan eller vill ge. Speciellt nu när jag har svårt att ta mig upp och ner ut sängen. Babysim hade jag gärnat velat att han tog över då det vlir så jobbigt för mig när jag ska upp ed isabell och duscha och allt annat.. plus så simmar nathalia precis efter så man måste se till att hon är färdigt när det är hennes tur. är hade jag verkligen behövt M hjälp.
Men men jag löser det som alltid.

Isabell har haft sin tredje inskolningsdag idag. Och vi skulle vara där lite längre idag, och man märkte att hon  var lite trött, ville sitta i min famn den sista timmen kändes det som.. Men vi var ju ute med, och Isabell är inte så van vid att krypa runder och leka ute på marken, är inte det bästa hon vet om vi säger så.. Så jag tror det är mycket sånt som spelar in... Hade vi varit inomhus så hade det nog inte varit så farligt..
Men Isabell vänjer sig vid att vara ute, speciellt eftersom de sover middag ute  med. Vi får se hur det går =)) Hemma vill hon ha det mörkt och tyst. Annars kan hon inte komma till ro. Men det är ju annat på dagis.

---

En jag känner ska gifta sig nu till hösten, snacka om att man blir sugen själv. Inte att gifta sig just nu, men jag hade gärna velat gifta mig det året som jag fyller 30. Men M är ju inte alls intresserad av giftemål.
Han kan inte se sig gift, har aldrig tänkt i dem banorna.
Men för mig känns det lite som att man blir ingen riktigt famlij försen man är gift, vet att det låter knepigt men det känns så.
Även om nathalia inte är hans barn så känns det ändå som att vi inte blir en riktig famlij försen vi är gifta.. Jag behöver nog hjälp hahah =))
Känns som att man är olika konstalationer istället för en helhet.. är det nån som fattar vad jag menar?

FÖRLÅT

2010-04-09 / 19:52:13
Det var ett tag sedan man skrev..
men jag har inte orkar.. har börjat bli så trött i kroppen, tjocken om magen..
nu är det 26 dagar kvar tills bebisen kommer...

Idag började Martin med att riva ner panel på framsidan.. Så nu har vi börjat men renovering del 2...
Har tagit kontakt med en firma som kommer att komma vecka 17 och river betongaltanen och trapporna, sen gräver de upp marken där martin ska mura upp den nya grunden.
Det kommer bli jätte fint när det väl är klart..
jag älskar min underbara man som kan så mycket!!