isabel

2010-05-27 / 13:59:30
ja min mellersta dotter har kommit i nån form att trots ålder???
minst lilla sak man säger ajabaja till henne och hon gråter i högan sky, tills hon ser
nått som roa henne.. =D

hon är för knasig hon.. men man blir helt trött i huvudet vad hennes gastande...
suck...  men nu ska jag ta och dammsuga i sovrummet... M har lyckas skräpa ner på sin sida nått så fruktansvärt
och så måste bjölhinkar tömas igen.. suck.. aldrig är det lugn och ro!

vikt

2010-05-27 / 11:03:32
jippi

nu är man nere i 97,5 kilo.. hmm oki vääldigt långt kvar att gå.. men varje litet kilo är underbart att bli av med!!

måste bara komma igång mer med träningen..

min andra

2010-05-26 / 15:20:55
promenad till dagis idag.. det gick bättre, men jag hade ont i ryggslutet..
mina stora bröst gör sitt fördoar jag.. ska blir jäkligt skönt när de är förminskade...
först ner i vikt, sedan fixa brösten och överblivit skin =D sen
har ni den nya Carlie =))

så om två år ungefär borde allt vara klart.. eller vi säger 3år, eller tills jag fyller 30 !!
haha

jag vill bara att min kropp ska hinna läka ihop bra så jag kan börja träna igen...

Första Steget

2010-05-25 / 14:03:35
Japp.
Ska träffa min husläkare för en kosultation om att få en remiss till fetma operation.
Det är om en månad tills jag ska ska träffa min läkare..
Det ultimata vore om jag kunde gå ner 5 kilo till innan dess. för kan jag det så behöver jag ingen operation..
men om jag går upp de 6 kilo som jag har gått ner nu så är jag verkligen ibehov av operationen.

men jag ska träna om kvällarna här hemma nu.. cykla en timme på träningscyklen
och jag ska gå till dagis för att lämna och hämta ungarna..
Får se om jag kan planera in nått mer... klippa gräsmattan =D då blir Martin glad!!

BVC

2010-05-25 / 11:02:19
Japp då var det dags för bvc..

Isabell vägde 9580 gram.. suck har inte gått upp så mycket, och var 75 cm lång växt 2,5 cm sedan 12 månaders kontrollen. gått upp 600 gram. Marie var sjuk så det var en annan skjusköterska som var där, men jag ska ringa Marie imorgon, för jag vill att de ska ta ett blod prov på Isabell för att se hur allergisk hon är mot mjölk. Så man kan anpassa hennes kost bättre..

Enya, jag hon hade bara gått upp typ 80 gram.. suck har en känsla av att denna ungen får man gå på extra kontroller.. men 55 cm lång var hon nu.. växer bra på längde iallafall.. Har gått över till att bara ge henne nan. Har bättre kontroll på hur mycket hon äter... Så nu skriver jag upp hur mycket och när hon äter..

Annars är allt bra med ungarna... Martin har börjat jobba igen så man är nu ensam med att klara allt, men än så länge så funkar det bra.. fast jag lider av sömnbrist.. jobbigt att springer om nätterna, men man vänjer sig..

om ca två veckor så får jag mitt schema, känns underbart =)) Att veta hur man ska jobba så man kan börja planera sommaren, vill ju hitta på nått i sommar förutom att jobba och bygga här hemma.. Fundera på att åka till tropikariet. Eftersom tropikcentrum har lagt ner i halmstad.. men man hann iallafall att få se hur det såg ut där en gång innan de la ner..

lära sig gå

2010-05-13 / 16:04:35
japp isabell håller på med det nu... även om det bara är ett steg så händer äntligen nått... hon har hållt sig passiv så länge nu tycker man.. men rätt som det var så stod hon själv och sedan tog hon  ett steg...
så nu får man träna henne lite grann, att gå till mamma och pappa..

Tog bort airbagen på bilen i onsdag, ja igår var det... blev inte så himlans dyrt som vi hade trott först... 2600 kr med rabatten.. så det var ju skönt... tänkte att jag ska köpa en barnstol med insats, det är så krångligt att hålla på med bältet hela tiden, på den barnstolen som vi har till Enya.. hittat billigt på blocket... 300 kr in farligt inte..

Och nathalia ja, hon spelar fotboll vilket hon tycker är jätte kul.. däremot tycker jag att det är mindre roligt att köra till fotboll, trots att den inte ligger långt iväg så är vägen så himlans krånglig att köra. fundera på om man ska byta klubb från fjälkinge till vanneberga istället? vi får se, får prata igenom det med martin, se vad han tycker..

Enya växer så hon knackar.. på 4 dagar har hon gått upp 180 gram =) duktigt flicka.. och hon sover fint på nätterna.. vaknar två gånger och vill ha mat.. den sista gången vaknar hon runt 6 eller 7, då är det nästan dags att gå upp i vilket fall som helst... pumpar ut mjölk från mitt högra bröst och det som Enya inte äter upp får isabell.. hon tycker det är smakens... hehe...
Och isabell har börjat bli klängig nu =)) hon vill sitta hos en när man har enya i famnen speciellt när man ammar henne.. då står isabell nere vid benen och gråter och dra i en..
Lilla gumman det är inte lätt att vara liten..

Martin håller på att gjuta plattan idag... förhoppningsvis räcker betongen men det tror jag knappats... blir en ny runda och köpa ca 20 säckar till misstänker jag... Men det är kul att han snart är klar och kan börja murar.. känns som att det går framåt nu =)) ska bara försöka få nån dag till att tapetersa klart och få upp listerna på ovanvåningen, så jag kan börja städa upp och göra lite inredning =)) Längtar!!

Har gått till läkaren nu med min mage, och han misstänker att det är gallan som osakar bekymmer.. och är det det så kommer jag att få operar bort den... hmm.. tycker inte om operationer men men vissa är nödvändiga..

vilken försumelse..

2010-05-11 / 11:51:15
.. jag ber om ursäkt till alla er som läser.. jag har inte uppdaterat på länge.... skäms lite..

Nu har jag äntligen fått min underbar efterlängtade dotter... trodde jag skulle gå över en vecka i tiden.. men icke... den 5 maj så började värkarna ganska försiktigt och långt emellan dem.. Men ju mer dagen gick, ju oftare kom värkarna, tills jag kände att nu får vi åka in och kontrollera hur öppen jag är igentligen..

Svärmor kom hit och passade barnen, underbara hon!! Fyra cm öppen och en buktande fosterhinna hade jag när jag kom in... Sen var det att suga lustgas till att min ryggbedövning skulle komma... Narkosläkaren hann precis lägga den och ge mig en testdos, sen kände jag hur jag var tvungen att krysta...
så jag blev precis snuvad på konfekten hahaha.. 8 minuter med krystvärkar och vattnet gick 3 min innan hon kom ut.. och hon höll ena handen på kinden när jag krystade ut henne  tydligen =)) det gjorde väldigt ont denna gången men gud vad skönt det var när va över...

Återhämtningen går jätte bra.. kunde väl alltid gå bättre... så fort jag känner mig läkt där nere ska jag börja med mina knipkulor igen.. för det behöver jag verkligen... Martin är jätte glad för sin lilla flicka som vi kommer att döpa till Enya.. Denna gången kände han sig mer delaktig och tyckte att det gick bättre än när vi fick isabell... Och jag håller med honom... Personalen var helt underbar, riktigt lyhörd.. Nattpersonal är mycket trevligare haha...

Nätterna går jätte bra, även om martin och jag är helt slut och trött.. mest trötta i kroppen.. det känns att man inte kan slappna av på samma sätt som man kunde när man fick isabell..  Eftersom isabell inte går än och är rätt så liten kräver hon mycket uppsyn, nathalia är ju så stor så det är lugnt med henne...
Men lilla enya är duktigt på att sova på nätterna än så länge iallafall
----